Stemmen

Stemmen zijn direct bij ons te boeken:

logocenterVoice-CMYK

Concurerende Tarieven – Begeleiding en regie !
AI gegenereerde stemmen zijn beschikbaar.
Een basis taal opnemene en AI vertaald naar welke taal u maar wilt !

 

CENTERVOICE is een sevice van CENTERSOUND waarbij een groep van sprekers aangesloten is die woonachtig is in Amsterdam en snel, op de fiets of scooter en tegen concurerende tarieven hun diensten kunnen aanbieden. Geen thuisstudio dus en wel begeleiding en regie is ons devies! Wilt u alleen een stem boeken dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Wij hebben al sinds 1990 ervaring met stemopnamen voor Commercials, Bedrijfsfilms,  Documentaires, Voice-Response applicaties, MuseaNasynchronisatie, Multimedia toepassingen en bijvoorbeeld ook Evenementen.

Wij casten ook stemmen voor TV producenten & Omroepen zoals: 24KitchenEndemol, VPRO, RTL4, SBS en vele anderen.

Ook voor de regie van de stemmen en acteurs kunt u op onze ervaring vertrouwen. Wij geven advies bij het casten van een professionele stem. Door gebruik te maken van Source Connect, SessionLink Pro, Ronect, Zoom en FTP servers is het mogelijk verbinding te maken met andere studio’s, Centersound beschikt over een ruim bestand met toonaangevende studio’s over de hele wereld.

Op de stemvoorbeeld pagina’s kunt u per stem kiezen uit 3 stemvoorbeelden. Overige talen en AI gegenereerde stemmen zijn op aanvraag.