Geluidsstudio’s

Wij zijn gespecialiseerd in stemopnamen, sounddesign en muziek-compositie/ muziektoepassingen. Een vereiste bij Geluidsstudio CENTERSOUND is dat onze geluids-editors ook musici zijn. Muziek en geluid moet je raken. Dan geeft muziek en geluid meerwaarde aan het beeld.

logocenterMusic-CMYK

CENTERSOUND

Concurerende Tarieven !

CENTERMUSIC is een service van CENTERSOUND waarbij een groep van gerenomeerde componisten is aangesloten. Muziek wordt op maat gecomponeerd en uitgevoerd tegen  concurerende tarieven 

Zo componeren we bijvoorbeeld soundlogo’s. Een soundlogo is een herkenbaar kort melodietje/geluid die de merkwaarden vertaalt. Het is een belangrijk onderdeel van de sonic branding. Sonic branding is gebruik maken van muziek in reclame. hierdoor wordt een merk sterker en daardoor sneller door een consument herkend.

Naast gecomponeerde muziek kan een productie ook geheel of gedeeltelijk met behulp van stockmuziek of rechtenvrije muziek worden samengesteld. Steeds meer mensen komen met een complete produktie bij ons en wij adviseren over de werkwijze, de volgorde van uitvoering, de stemkeuze, het sounddesign en bijvoorbeeld de muziekkeuze. De stemmen kunnen bij ons geboekt worden. Ook bijvoorbeeld in het buitenland. Via SessionLink Pro, Zoom en Reconnect kan iedere stem worden opgenomen waar ook ter wereld. Muziek wordt ‘Inhouse’ gecomponeerd en uitgevoerd. Een groot stockmuziek archief met alle bekende library’s is beschikbaar. Ook beschikken wij over een grote library met rechtenvrije muziek.

Techniek geluidsstudio

Pyramix Logo

De geluidsstudio’s zijn uitgerust met ‘high end’ Pyramix Digital Audio Workstations.

Geluidsstudio 1 is gebouwd voor Dolby Digital 5.1. Voorzien van klimaatbeheersing en daglicht.

home-studio1

Session Link Pro, Reconnect is mogelijk voor verbinding op hoge kwaliteit met andere studio’s. Wij beschikken over een groot bestand met uitstekende studio’s over de hele wereld.

Zoom, Google, Hangouts, Skype of een soortgelijke applicatie is ook mogelijk. Na de opname wordt de audio in hoge kwaliteit via FTP uitgewisseld.

File Transfer. Audio & Video bestanden kunnen worden aangeleverd via onze FTP server. U krijgt van ons een inlognaam en password. Audio & Video files kunnen eenvoudig worden ge-upload.

Wav, Aiff & Mp3 bestanden kunnen door u worden gedownload op het moment dat het u schikt. Of wij uploaden de bestanden naar uw FTP server.

Alle Audio formaten. Beeld formaten: ProRes, DVpal, Quicktime, Mp4, MPEG, WMV

File Conversie: OMF, AAF, MFX, Final Cut Pro, Pro-Tools, AES31.
Vele Keyboards/Modules, zowel ‘vintage’ zoals, Access Virus,  Roland D70, Yamaha DX7II, Kurzweil X2500, Komplete 88 Masterkeyboard, Sound effects series en Logic Pro met Native Instruments modules zijn voor Sounddesign & Muziekcompositie aanwezig.

Hier vind u onze aanleverspecificaties voor audionabewerking