TV-Nabewerking

Geproduceerd door Warner Bros – Audiopost CentersoundMaan & Mehdi Chafi ‘rapper Sjaak’

First Dates

Een restaurant vol vrijgezellen. En camera’s. In First Dates ga je mee op de eerste dates van anderen.Geproduceerd door Warner Bros,voice-over Eric Corton, Audionabewerking Centersound.

De Nieuwe Garde

VO opnamen voor De Nieuwe Garde, Warner Bros. VO Paul Rabbering. Videoland.

Boxing Stars

Audiopost voor Boxing Stars, Fabiola TV. VO Ruben Nicolai.

 

 

Audionabewerking voor de nieuwe serie: Gordon in Wonderland van Vincent TV.

Serie van 8 afleveringen.

 

Helden in de Wildernis.

Voice over Art Rooijakkers

 

Opnamen voor de serie Roasts van Warner Bros. op Comedy Central
Voice-over Soundos El Ahmadi en Marijn Koning

 

Acht BN’er-koppels, waaronder Hans Kazan en Brownie Dutch, Maik de Boer en Thomas Dekker en Bo Maerten en Toine van Peperstraten, trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld. De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is een coproductie van BNNVARA en Warner Bros.

Voice-over Chris Zegers. Audionabewerking Centersound

Temptation Island

Geproduceerd door Warner Bros,voice over Mark La Brand, Centersound.

 

 

The Bachelor

Net5 serveert je De Bachelor! In de datingshow De Bachelor gaat een begeerlijke, avontuurlijke en succesvolle vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Bij de start dienen zich twintig aantrekkelijke, krachtige vrouwen aan die net als hij klaar zijn voor echte liefde en precies die bijzondere, spannende en avontuurlijke man zoeken. Maar uiteindelijk past er maar één het best bij De Bachelor.

Geproduceerd door Warner Bros,voice over Mark La Brand, Audionabewerking Centersound.

 

Vier Gangen

Vier bekende Nederlandse gasten, die elkaar nog niet zo goed kennen, worden uitgenodigd voor een overheerlijk viergangendiner in een indrukwekkend restaurant. Geproduceerd door Signature Media, voice over Ivo Martijn, Audionabewerking Centersound.

 

Herrie in de Druiventros

BERKEL-ENSCHOT – Herman den Blijker en Meneer Reimers gaan in het nieuwe RTL-programma Herrie in De Druiventros de familie Mutsaers helpen. De familie runt al 40 jaar hotel ‘De Druiventros’ in Berkel-Enschot, maar de toekomst van het bedrijf staat op het spel. Op een steenworp afstand wordt namelijk een veel groter en luxer hotel uit de grond gestampt. Blijker en Reimers hielpen al eerder restaurants en hotels uit het slop in tv-programma’s.
Geproduceerd door Medialane, voice over Jeroen Kijk in de VegteAudionabewerking Centersound. 

Gouden Jaren

Acht bekende landgenoten op leeftijd reizen voor een lang verblijf naar Yogyakarta,
de culturele hoofdstad van Indonesië. 

Vanuit een traditioneel onderkomen beleven, ervaren en proeven zij het authentieke Indonesië. De acht willen met name te weten komen hoe hun leeftijdsgenoten leven, wonen en werken. Is het een plek waar de acht zich thuis kunnen voelen? Wat verwachten ze van hun eigen gouden jaren? Verandert dat verwachtingspatroon na de ervaringen in Yogyakarta?

Ben Cramer, Johnny Rep, Laurens van Rooyen, Noraly Beyer, Sandra Reemer, Carry Tefsen, Willeke van Ammelrooy en Penney de Jager zijn te zien in Gouden Jaren.

6  Afleveringen.  Voice-over Jeroen Spitsenberger Warner Bros.


814441

 

 

‘Gouden Reiger’ gewonnen voor de beste opdrachtfilm van 2016 in de categorie ‘Creatief & Innovatief’ met de “Introducing Healthy Urban Living” video voor Universiteit Utrecht, Faculteit Geowetenschappen tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. Sience Media. 

Sounddesign/Mixage Centersound.

screen-shot-2016-09-26-at-13-42-21

Adnan heeft een boek geschreven over zijn leven in een Grieks vluchtelingenkamp. 
Daniel Herter en Jaap Pl Schaap hebben hier een over film gemaakt. Help! door de film en kickstarter op www.fromtheborders.com te delen, zodat Adnans boek voor heel Europa kan worden vertaald.
Mixage Centersound.

 

 

 

De wereld rond in 6 stappen 

Screen Shot 2016-06-05 at 18.34.26

Net 5 – 6 afleveringen 60 min
8529634a6enet5-groen

In De Wereld Rond in 6 Stappen gaan bekende Nederlandse duo’s kijken of de theorie Six Degrees of Seperation klopt. Volgens deze theorie is iedereen op de wereld met elkaar verbonden in maximaal zes stappen. Dus via zes connecties is iemand al gelinkt aan beroemdheden als Obama, Oprah Winfrey of Doutzen Kroes. 

Bekende namen als Tygo Gernandt en Arjen Lubach en Patty Brard en Bridget Maasland doen mee met het nieuwe Net5-programma De Wereld Rond in 6 Stappen. 

Screen Shot 2016-04-26 at 11.30.57

 

Real Men

Realityserie waarin keiharde kerels uit de provincie de ultieme uitdaging aangaan om hun gezondheid te verbeteren en fitter te worden. Met een flinke dosis humor zeggen de mannen vaarwel tegen hun bierbuik en verwelkomen ze conditie! En die conditie hebben ze hard nodig, want ze gaan de beproeving van hun leven aan: een echte triatlon.

 

IDTV-docs

Voor de campagne ‘Verleden van Nederland’ ontvingen ruim 10.000 scholen voor basis- en voortgezet onderwijs een gratis DVD Box met 150 Canon-Clips, gemaakt i. o.v. ‘IDTV-docs‘. Wij deden de eind-audionabewerking. ‘Imme Dros‘ schreef de literair historische teksten, ingesproken door ‘Frank Groothof’. De teksten werden door ‘Harrie Geelen‘ voorzien van prachtige beelden.

Harrie Geelen en Imme Dros

IDTV-docs  Harrie Imme Dros
 

 

 

TomTom – Discovery Channel    

Discovery Channel Documentaire item ‘How Do They Do It‘ over de werking en tot standkoming van Tom Tom navigatie. Van de NASA over de werking van GPS Satelieten tot en met de stemopnamen, bij ons in de studio. De stem bij ons in de studio voor de docu is Winnie Todd [UK engels]. Het item bij ons in de studio start op 09:58 in het programma Discovery Channel Europe

TT4DiscoveryTT5

 

 

Benigno Afscheid van een Revolutie

‘Benigno Afscheid van een Revolutie’ is een documentaire van Marlou van de Berge voor VPRO/NOS DOKWERK. Over Dariel Alarcon, alias Benigno die zijn leven in dienst van de revolutie stelde. Ingelijfd bij het rebellenleger van Fidel Castro vecht hij met Che Guevara in Bolivia en keert als een van de weinige terug naar Cuba. Na een carriere onder het bewind van Castro vlucht hij in 1995 gedesillusioneerd naar Parijs. De belofte op een betere toekomst veranderd in de loop der tijd in een totale ontgoocheling. [audionabewerking & mixage]

VPRO dok

 

 

‘Het Verhaallandschap’ Cd-rom waarop beeldende kunst, literatuur, muziek en theater bij elkaar komen. Computerkunst Jeffrey Shaw. Teksten van Dirk Groeneveld, Tonnus Oosterhoff en Wanda Reisel Uitgave De Balie [sounddesign & muziekopname]

 

CNE Cinema Net Europe – Filmfonds  

‘CNE’Cinema Net Europe Opening Digitale Cinema Netwerk Europe. Digitale projectie op 5 schermen grote zaal Tushinski [muziekcompositie, sounddesign & mixage 5.1] Nederlandse Fonds voor de Film. Een produktie van Annelies Dop Live & Multimedia. Filmfonds Leader

Screen Shot 2013-07-07 at 22.19.27

 

 

Nederland aan de Spree  

Nederland aan de Spree Documentaire Ministerie van B. Z. Documentaire over De Nederlandse Ambassade in Berlijn [architect Rem Koolhaas] Withagen Moving Media 3-talen [audionabewerking & mixage]

Spree copy

 

 

 

Annetje Lie VPRO-TV 75 minuten Harrie Geelen Drama produktie [audionabewerking & mixage]

Screen Shot 2013-07-07 at 22.26.59

For Birth Or Death Opera bewerking, Pierre Audi, ID&D Arts & Events/NPS [sounddesign, audionabewerking]

forbirthordeath1 forbirthordeath2

Abraham and Isaac uit 1952, het welbekende bijbelverhaal over Gods opdracht aan Abraham om zijn zoon Isaac aan hem te offeren, is muziektheater in zakformaat. Britten gebruikte voor deze muzikale dialoog een Middeleeuwse tekst uit de Chester Miracle Plays. Hij schreef het stuk oorspronkelijk voor zijn partner, de tenor Peter Pears, en voor Kathleen Ferrier. Zelf nam Britten de pianopartij voor zijn rekening. De stem van God – een trouvaille – legde hij in de mond van beide zangers tegelijk.

Audi laat de rol van Isaac begrijpelijkerwijs spelen en zingen door een jongenssopraan (Oliver Garden). De rol van Abraham wordt vertolkt door Nigel Robson, die in een kwartier tijd een fantastisch staaltje zingen en acteren weggeeft. Het hele verhaal speelt zich af in een afbraakpand, waarbij een keukentafel als altaar dient. De camera zit de karakters letterlijk op de huid. Elk baardstoppeltje, elk zweetdroppeltje is te zien. Audi’s handtekening – vuur en vlammen – ontbreekt niet.Pierre Audi

 

De Sommeltjes

De Sommeltjes 13 delige TV-serie, VPRO TV-Serie van Harrie Geelen [muziekcompositie, sounddesign, dialoog opname, foley FX & Mixage]

sommeltjes

 

 

National Geographic Channel Documentaire series /Commercials

Nat Geo

 

 

 

Thuisfront Drama Produktie, Ivo van Hove, NTR

Met Willem Nijeholt, Will van Kralingen, Dora van der Groen

Ivo van Hove