Nieuws

OOI – Sience Media

Altijd fijn werken met Denise Rivera !, Een productie voor Sience Media, Dan Brinkhuis, Dick Peterse, Saskia Madlener. 

 

Opnamen met Derek de Lint voor TV-commercials Bol Piano’s.

Regie Kristian Claas voor Rekelproducties.

 

Nieuwe TV-commercial campagne voor Indeed.
Stem Jeroen Spitzenberger, copyright Pascal Boogaert.

 

Audionabewerking voor de nieuwe Gordon in Wonderland van Vincent TV.
Vanaf 6 September op RTL4 20:30u.

 

Promos for the TV-channel Crime & Investigation. 
Voice over Joey Hereman.
Helden in de Wildernis.

Voice over Art Rooijakkers

 

Metro aankondigingen op de perrons van de Noord/Zuidlijn.

Voice: Carolina Mout.

Opnamen voor de nieuwe serie Roasts van Warner Bros. binnenkort op Comedy Central
Voice-over Soundos El Ahmadi en Marijn Koning
DJ Announcements for the UNITE Stage Worldwide & Tomorrowland.

Voice: Dawn Mastin

WAP – World Animal Protection 

TV-Online Commercials Voice over Loretta Schrijver. Productie DLGR Dennis Brussaard.

 

Spoorwegmuseum – Bestemming Oertijd

Plezier. Het hele jaar door kun je hiervoor terecht bij het Spoorwegmuseum, maar daar komt nu een extra beleving bij! Op 22 juni introduceert het Spoorwegmuseum tien zomerse dagen lang ‘Het leukste reisje van Nederland’. Samen met de top van Nederland op het gebied van kunst en cultuur, waaronder Naturalis, Eye Filmmuseum, Afrika Museum en TivoliVredenburg, word je meegenomen op de reis van je leven.

Naturalis

Reis terug naar de oertijd en kom oog in oog te staan met de grootste giganten uit onze geschiedenis. Enig idee hoe groot een T. rex was? Freek Vonk is de verteller van de spectaculaire animatie en laat het je zien op ware grootte!

 

Hardt – Hyperloop

Nieuwe opnamen voor Hardt – Hyperloop. Voice Over’s James Clamp & Johnathan Brown.

 

Acht BN’er-koppels, waaronder Hans Kazan en Brownie Dutch, Maik de Boer en Thomas Dekker en Bo Maerten en Toine van Peperstraten, trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld. De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is een coproductie van BNNVARA en Warner Bros. Audionabewerking Centersound

 

Text-to-Speech

Award winning, leading software

At Centersound we just recorded the Dutch Male and Female voice.

NeoSpeech Inc. specializes in high quality text-to-speech solutions for a range of embedded, mobile, desktop and server applications, with 58 voices in 20 different languages, including English (US, UK, and Australian), Canadian French, Mexican Spanish, Brazilian Portuguese, Italian, German, French, Spanish, Portuguese, Korean, Japanese, Mandarin, Cantonese, Taiwanese, Thai, Dutch, Swedish, and Russian. Natural sounding voices that rival human speech.

The Yakult Lady – Yakult.

Voice-over Cees Coolen. Mike Tevee

Temptation Island

Geproduceerd door Warner Bros, voice over Mark La Brand, Centersound.

 

First Dates

Een restaurant vol vrijgezellen. En camera’s. In First Dates ga je mee op de eerste dates van anderen.Geproduceerd door Warner Bros, voice over Eric Corton, Audionabewerking Centersound.

 

The Bachelor

Net5 serveert je De Bachelor! In de datingshow De Bachelor gaat een begeerlijke, avontuurlijke en succesvolle vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Bij de start dienen zich twintig aantrekkelijke, krachtige vrouwen aan die net als hij klaar zijn voor echte liefde en precies die bijzondere, spannende en avontuurlijke man zoeken. Maar uiteindelijk past er maar één het best bij De Bachelor.

Geproduceerd door Warner Bros, voice over Mark La Brand, Audionabewerking Centersound.

 

Vier Gangen

 

Vier bekende Nederlandse gasten, die elkaar nog niet zo goed kennen, worden uitgenodigd voor een overheerlijk viergangendiner in een indrukwekkend restaurant. Geproduceerd door Signature Media, voice over Ivo Martijn, Audionabewerking Centersound.

 

Herrie in de Druiventros

BERKEL-ENSCHOT – Herman den Blijker en Meneer Reimers gaan in het nieuwe RTL-programma Herrie in De Druiventros de familie Mutsaers helpen. De familie runt al 40 jaar hotel ‘De Druiventros’ in Berkel-Enschot, maar de toekomst van het bedrijf staat op het spel. Op een steenworp afstand wordt namelijk een veel groter en luxer hotel uit de grond gestampt. Blijker en Reimers hielpen al eerder restaurants en hotels uit het slop in tv-programma’s.

Geproduceerd door Medialane, voice over Jeroen Kijk in de VegteAudionabewerking Centersound. 

 

 

Gouden Reijger !

Sounddesign Centersound

Bekijk hier de film  TU Delft MOOC

“Beste opdrachtfilm van het jaar” op het @Nederlands Film Festival tijdens “Avond van de Opdrachtfilm”!  In een wereld waarin alles met alles samenhangt komt de TU Delft met een online programma over de connectiviteit en complexiteit van één van de meest gebruikte netwerken op onze aarde; het spoor! Een gloednieuwe internationale MOOC die de kwaliteit van eerdere online programma’s ver zal overstijgen. Ter promotie van deze MOOC maakten Zcene samen met de TU Delft dit visueel spektakel.

Silver Medal !

“Silver Medal” op het @Nederlands Film Festival tijdens “Avond van de Opdrachtfilm”!

Documentary on IODP Expedition 370. Sience Media. Mixage Centersound.

 

 

OnderhoudNL  Radio/TV campagne:   

Fabienne de Vries / MZoem
Opname/Audionabewerking/Soundlogo: Centersound

 

 

E-Learning Programs

  • E-learning in more than 25 languagesDutch, English, French, German, Spanish, Italian, Cezch, Hungarian, Polish, Portugese, Romanian, Lithuanian, Kroatian, Estonian, Russian, Turkish, Arabic, Cantonese, Mandarin, Greek, Hindi, Japanese, Thai Korean, Urdu and Vietnamese. The products include innovative learning solutions such as animated videos, serious games, simulation tools and mobile applications.

Be One - InfoSecure

 

Stemmen zijn direct bij ons te boeken:

logocenterVoice-CMYK

Concurerende Tarieven !  Begeleiding en  Regie !

CENTERVOICE is een sevice van CENTERSOUND waarbij een groep van sprekers aangesloten is die woonachtig is in Amsterdam en snel, op de fiets of scooter en tegen concurerende tarieven hun diensten kunnen aanbieden. Wel begleiding en regie is ons devies! Paul Simon is verantwoordelijk voor de handeling en planning van CENTERVOICE. Kijk bij stemmen op CENTERVOICE voor de speciaal beschikbare stemmen en tarieven hiervoor.

Wij hebben al sinds 1990 ervaring met stemopnamen voor Commercials, Bedrijfsfilms, Voice-Response applicaties, Nasynchronisatie, Multimedia toepassingen en bijvoorbeeld ook Evenementen.

Ook voor de regie van de stemmen en acteurs kunt u op onze ervaring vertrouwen. Wij geven advies bij het casten van een professionele stem. Door gebruik te maken van SessionLink Pro and ISDN, APT-X is het mogelijk verbinding te maken met andere studio’s, Centersound beschikt over een ruim bestand met toonaangevende studio’s over de hele wereld.

Op de stemvoorbeeld pagina’s kunt u per stem kiezen uit 3 stemvoorbeelden.

Screen Shot 2013-06-16 at 22.04.11