Nieuws

VONK18

Beleef Nederland in een ander licht
Centersound maakte muziek voor Vonk18.

VONK18 is een avondvullend programma voor jong en oud. Laat je betoveren in Madurodam door bijzondere lichteffecten, muziek en entertainment. In een indrukwekkende openingsshow komen de bijzondere momenten van 2018 tot leven komen. 

 

De Nieuwe Garde

VO opnamen voor De Nieuwe Garde, Warner Bros. VO Paul Rabbering. Videoland. 

Boxing Stars

Audiopost voor Boxing Stars, Fabiola TV. VO Ruben Nicolai.

 

‘Integriteitsdilemma’s’ | Politie Nederland | Zcene Moving Media

Gouden Reiger in Nederland 2018

Gemaakt voor intern gebruik bij de Politie Nederland, gaat over de vraag wat een agent zou doen, wanneer een collega over de schreef gaat, in de video bij een aanhouding. Wij maakten de soundscape/muziek en opnamen voor Zcene Moving Media.

 

Vreugdenhil – Captain Energy

Mandarijn voice recording with the beautiful voice of Yang Hua for Vreugdenhil. Engineer Paul Simon. Production Captain Energy, Petri Brink & Jan Fabel. 

‘Integriteitsdilemma’s’ | Politie Nederland | Zcene Moving Media

 

Zilveren Dolfijn in Cannes 2018

Gemaakt voor intern gebruik bij de Politie Nederland, gaat over de vraag wat een agent zou doen, wanneer een collega over de schreef gaat, in de video bij een aanhouding. Wij maakten de soundscape/muziek en opnamen voor Zcene Moving Media.

 

OOI – Sience Media

Altijd fijn werken met Denise Rivera !, Een productie voor Sience Media, Dan Brinkhuis, Dick Peterse, Saskia Madlener. 

 

Opnamen met Derek de Lint voor TV-commercials Bol Piano’s.

Regie Kristian Claas voor Rekelproducties.

 

Nieuwe TV-commercial campagne voor Indeed.

Stem Jeroen Spitzenberger, copyright Pascal Boogaert.

 

Audionabewerking voor de nieuwe Gordon in Wonderland van Vincent TV.

Serie van 8 afleveringen.

 

Promos for the TV-channel Crime & Investigation. 
Voice over Joey Hereman.

 

 

E-Learning Programs

  • E-learning in more than 25 languagesDutch, English, French, German, Spanish, Italian, Cezch, Hungarian, Polish, Portugese, Romanian, Lithuanian, Kroatian, Estonian, Russian, Turkish, Arabic, Cantonese, Mandarin, Greek, Hindi, Japanese, Thai Korean, Urdu and Vietnamese. The products include innovative learning solutions such as animated videos, serious games, simulation tools and mobile applications.

Be One - InfoSecure

 

Stemmen zijn direct bij ons te boeken:

logocenterVoice-CMYK

Concurerende Tarieven !  Begeleiding en  Regie !

CENTERVOICE is een sevice van CENTERSOUND waarbij een groep van sprekers aangesloten is die woonachtig is in Amsterdam en snel, op de fiets of scooter en tegen concurerende tarieven hun diensten kunnen aanbieden. Wel begleiding en regie is ons devies! Paul Simon is verantwoordelijk voor de handeling en planning van CENTERVOICE. Kijk bij stemmen op CENTERVOICE voor de speciaal beschikbare stemmen en tarieven hiervoor.

Wij hebben al sinds 1990 ervaring met stemopnamen voor Commercials, Bedrijfsfilms, Voice-Response applicaties, Nasynchronisatie, Multimedia toepassingen en bijvoorbeeld ook Evenementen.

Ook voor de regie van de stemmen en acteurs kunt u op onze ervaring vertrouwen. Wij geven advies bij het casten van een professionele stem. Door gebruik te maken van SessionLink Pro and ISDN, APT-X is het mogelijk verbinding te maken met andere studio’s, Centersound beschikt over een ruim bestand met toonaangevende studio’s over de hele wereld.

Op de stemvoorbeeld pagina’s kunt u per stem kiezen uit 3 stemvoorbeelden.

Screen Shot 2013-06-16 at 22.04.11