Nieuws

Temptation Island

Geproduceerd door Warner Bros, voice over Mark La Brand, Centersound.

 

First Dates

Een restaurant vol vrijgezellen. En camera’s. In First Dates ga je mee op de eerste dates van anderen.Geproduceerd door Warner Bros, voice over Eric Corton, Audionabewerking Centersound.

 

The Bachelor

Net5 serveert je De Bachelor! In de datingshow De Bachelor gaat een begeerlijke, avontuurlijke en succesvolle vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Bij de start dienen zich twintig aantrekkelijke, krachtige vrouwen aan die net als hij klaar zijn voor echte liefde en precies die bijzondere, spannende en avontuurlijke man zoeken. Maar uiteindelijk past er maar één het best bij De Bachelor.

Geproduceerd door Warner Bros, voice over Mark La Brand, Audionabewerking Centersound.

 

Vier Gangen

 

Vier bekende Nederlandse gasten, die elkaar nog niet zo goed kennen, worden uitgenodigd voor een overheerlijk viergangendiner in een indrukwekkend restaurant. Geproduceerd door Signature Media, voice over Ivo Martijn, Audionabewerking Centersound.

 

Herrie in de Druiventros

BERKEL-ENSCHOT – Herman den Blijker en Meneer Reimers gaan in het nieuwe RTL-programma Herrie in De Druiventros de familie Mutsaers helpen. De familie runt al 40 jaar hotel ‘De Druiventros’ in Berkel-Enschot, maar de toekomst van het bedrijf staat op het spel. Op een steenworp afstand wordt namelijk een veel groter en luxer hotel uit de grond gestampt. Blijker en Reimers hielpen al eerder restaurants en hotels uit het slop in tv-programma’s.

Geproduceerd door Medialane, voice over Jeroen Kijk in de VegteAudionabewerking Centersound. 

 

 

Gouden Reijger !

Sounddesign Centersound

Bekijk hier de film  TU Delft MOOC

“Beste opdrachtfilm van het jaar” op het @Nederlands Film Festival tijdens “Avond van de Opdrachtfilm”!  In een wereld waarin alles met alles samenhangt komt de TU Delft met een online programma over de connectiviteit en complexiteit van één van de meest gebruikte netwerken op onze aarde; het spoor! Een gloednieuwe internationale MOOC die de kwaliteit van eerdere online programma’s ver zal overstijgen. Ter promotie van deze MOOC maakten Zcene samen met de TU Delft dit visueel spektakel.

Wouter Hamers, Mark van Welzenis, Joris van Dijk, Bram VerlaanAgeeth Rademaker, Onno ’t HooftMichel Mulders en Lizet Deutekom

 

Silver Medal !

“Silver Medal” op het @Nederlands Film Festival tijdens “Avond van de Opdrachtfilm”!

Documentary on IODP Expedition 370. Sience Media. Mixage Centersound.

 

OnderhoudNL  Radio/TV campagne:   

Fabienne de Vries / MZoem
Opname/Audionabewerking/Soundlogo: Centersound

 

Stella Fietsen Radio/TV campagne: 

Leontien van Moorsel / Match my Brand 
Opname/Audionabewerking/Muziek: Centersound

 

 

TomTom Sport GPS Watch

Personal Coach in 8 languages: English, Spanish, Portugese, French, German Italian, Swedish & Dutch.

 

In het Buitengebied / Adriaan van Dis

Opname Radiocommercial – Voice over Adriaan van Dis
Uitgeverij Atlas / Media Rush

 

 

TV-commercials Stella Fietsen:  

Anita Witsier/ Match my Brand 
Audionabewerking/Muziek: Centersound

 


Chiquitta Discover

Voice over: Tim Gunther regie: Sander Lighthart/Emiel van der Meer

 

 

OXFAM Novib  

Voice over: Fedja van Huet

 C-day Openingsvideo 
voice over Tim Gunther – Mark van Welzenis

Podcast  Ewoud Kieft / Het verboden boek

Uitgeverij Atlas / Media Rush

In deze driedelige podcastserie gaat auteur en historicus Ewoud Kieft in gesprek met Frank van Vree (NIOD), Maarten van Rossem en Bas Kromhout over zijn net verschenen boek, Het verboden boek.In deze podcast gaat Ewoud samen met zijn gasten dieper in op vragen en onderwerpen als de ervaring om Mein Kampf te lezen en wordt er zowel teruggeblikt op het verleden alsook gekeken naar het heden.

 

 

E-Learning Programs

  • E-learning in more than 25 languagesDutch, English, French, German, Spanish, Italian, Cezch, Hungarian, Polish, Portugese, Romanian, Lithuanian, Kroatian, Estonian, Russian, Turkish, Arabic, Cantonese, Mandarin, Greek, Hindi, Japanese, Thai Korean, Urdu and Vietnamese. The products include innovative learning solutions such as animated videos, serious games, simulation tools and mobile applications.

Be One - InfoSecure

 

Stemmen zijn direct bij ons te boeken:

logocenterVoice-CMYK

Concurerende Tarieven !  Begeleiding en  Regie !

CENTERVOICE is een sevice van CENTERSOUND waarbij een groep van sprekers aangesloten is die woonachtig is in Amsterdam en snel, op de fiets of scooter en tegen concurerende tarieven hun diensten kunnen aanbieden. Wel begleiding en regie is ons devies! Paul Simon is verantwoordelijk voor de handeling en planning van CENTERVOICE. Kijk bij stemmen op CENTERVOICE voor de speciaal beschikbare stemmen en tarieven hiervoor.

Wij hebben al sinds 1990 ervaring met stemopnamen voor Commercials, Bedrijfsfilms, Voice-Response applicaties, Nasynchronisatie, Multimedia toepassingen en bijvoorbeeld ook Evenementen.

Ook voor de regie van de stemmen en acteurs kunt u op onze ervaring vertrouwen. Wij geven advies bij het casten van een professionele stem. Via ISDN hebben we connecties met uitstekende studio’s over de hele wereld.

Op de stemvoorbeeld pagina’s kunt u per stem kiezen uit 3 stemvoorbeelden.

Screen Shot 2013-06-16 at 22.04.11